HEMGJORD JULSENAP
ingelamlandberg
ingelamlandberg

HEMGJORD JULSENAP

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 0.5 dl gula senapsfrön
  • 0.5 dl bruna senapsfrön
  • 1.5 dl vatten
  • 0.5 msk ättiksprit 12%
  • 1 tsk salt
  • 3 msk honung
  • 2 msk matolja

Beskrivning

    1. Blanda senapsfrön, vatten och ättiksprit i en glasburk. Täck med plastfolie och låt stå i rumstemperatur i 2 dagar.

    2. Blanda med salt och honung och mixa i matberedare eller med stavmixer tills fröna har krossats. Fortsätt mixa och tillsätt oljan. Häll upp i en ren burk och förslut med lock. Låt stå i kylen i 2–3 dagar före servering.

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.