Gör så här
Skär fläskfilén i tunna skivor och krydda med salt och peppar. Strimla bacon. Finhacka löken. Dela champinjonerna i mindre bitar om de är stora. Bryn fläskfilén på hög värme i en stekgryta eller stekpanna. Lägg fläskfilén åt sidan medan du fräser bacon, lök och champinjoner. Lägg ner fläskfilén igen, pressa i vitlöken och tillsätt crème fraiche, vispgrädde, soja, buljongtärning, tomatpuré och sambal oelek. Låt puttra tills fläskfilén är är helt klar, ca 5 minuter.
Servera gärna shiritakinudlar till denna gryta.
Lägg fläskfilén åt sidan medan du fräser bacon, lök och champinjoner. För en tjockare sås, rör ihop vetemjöl med en liten del av såsen till en klumpfri redning och häll ner i grytan igen
Klipp ner i mindre bitar och blanda med lök, champinjoner och fläskfilé. Servera med valfritt tillbehör och klipp lite bladpersilja över fläskfilégrytan
Det här är seglivat som bara den, och helt ärligt det värsta jag varit med om i sjukdomsväg hittils. En gryta där både fläskfilé, champinjoner, bacon och potatis får samsas, allt-i-ett
Krydda bitarna med salt och peppar runtom. Valfri mängd champinjoner (gärna färska). Servera med sallad. Ansa lök, paprika och champinjoner och hacka grovt
Kommentarer
nettan051-1
Godaste grytan.
Logga in eller Registrera för att kommentera.