Jag tänkte jag skulle lägga ut lite recept, inspirerade av vår resa till Sri Lanka. Jag börjar med gratinerad hummer eftersom olika sorters skaldjur var det vi åt mest under resan
Skagenröran serverade jag i parmesankorgar som jag i alla fall gjorde själv. Kombinationen av krämig skagenröra och salt, knaprig parmesankorg är himmelskt god och mängden precis lagom mättande
1Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 300 g räkor med skal 2 msk hackad färsk dill ½ msk riven pepparrot 4 msk majonnäs 2 msk Arla Köket® crème fraicheSkala räkorna och hacka dem grovt
Rosta bröd, använd pepparkaksform så att du får en fin smörgås utan kanter, lägg ett salladsblad på varje brödbit, lägg på skagenröran och till sist garnera med dill, stenbitsrom och några räkor samt paprika
) i måndags, så skagenröran han inte komma med. Vegansk skagenröra, ca 4 dl. Det här är ett recept som mycket väl skulle ha kunnat passa i min nya kokbok Jävligt God Husman
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.