Romrussin /whiskeymarinerade russin
ingelamlandberg
ingelamlandberg

Romrussin /whiskeymarinerade russin

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 250 gram russin
  • 1 dl whisky (ej rökig om du inte gillar rökiga russin) ex. irländsk Bushmills
  • eller
  • 1 dl rom
  • socker efter behov och smak
  • ett uns vaniljsocker

Beskrivning

    Lägg russinen i en skål eller glasburk och häll över whiskyn/romen.
    Alkoholen ska knappt täcka russinen.
    Smaka ev av med valfritt socker och vaniljsocker.
    Låt stå ett dygn eller över natten i kylen att marinera.
    De marinerade russinen håller sig flera veckor i kylen

Kommentarer

  • jari.bievagon

     - 

    Hemma det låter gott,måste prova.

Logga in eller Registrera för att kommentera.