Strömmingsflundror med ansjovis
kicki-104
kicki-104

Strömmingsflundror med ansjovis

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 600 g strömmingsfile, 1 burk ansjovisfileer 55g , 1dl hackad dill, ströbröd, 1tsk salt, 25g smör

Beskrivning

    Koka potatis till ett gott mos, klipp bort ryggfenan från strömmingarna, lägg ut filéerna med köttsidan uppåt låt ansjovisen rinna av,spara spadet, finhacka ansjovisen och blanda den med lite spad till en röra, fördela dill och ansjovisröra på hälften av fisken, lägg ihop alla filéer 2 och 2,blanda ströbröd och salt på en tallrik, vänd fisken i blandningen, stek i smör, servera med moset

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.