Knäck äggen i en skål och vispa ihop med en gaffel. Tillsätt kryddor.
Hacka eller skiva löken och dela svampen. Bryn i hälften av smöret i en stekpanna. Ta upp och smält resten av smöret och häll ner äggröran.
När omeletten börjar bli fast i konsistensen, men fortfarande är lite ogräddad i mitten, strör du ost, svamp och lök ovanpå.
Använd en stekspade och lätta lite runt kanten på omeletten. När undersidan börjar bli gyllenbrun är det dags att vika omeletten och låta den glida över på en tallrik.
2 ägg2 msk vattensalt o pepparchampinjonertorkade kantarellersalt och peppargräddesmörSå gjorde jag. Vispa ihop ägg, vatten salt o pepparstek i smör några minuter i stekpannan till en tunn omelett, på mellanvärme
Dagen började med en riktigt god brunch (med smoothie, nybakade bagels, nygräddade våfflor med hjortron, laxröra, svampomelett och mycket mera) hos Matilda
Svampburgare, svampsoppa, svampomelett, svampsåser, svamppasta, svamppatéer, svampgratänger, svamppajer… Skulle kunna ha en blogg med veganmat och en med vegetarisk mat också, så mycket recept blir det, men tyvärr hinner jag knappt med raw food bloggen och det finns ändå en massa bra hemsidor med traditionell mat
Recept. godis1963. tis, 2013-06-18 20. 40. 10min. (0). stek svampenvispa ihop övriga ingrdienser. stek i stekpanna till vacker färggarnera med persilja+salladsblad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.