Hacka löken. Stek lök och nötfärs i olivolja tillsammans tills de fått fin färg, ca 10 minuter. Tillsätt tomatpuré, chilisås, soya, chilipeppar, spiskummin, koriander, curry, pressad vitlök, vatten och salt. Rör om och låt puttra ca 10-15 minuter. Smaka av och tillsätt ev. mer av kryddorna.
Gör såsen: Hacka rödlöken och blanda med yoghurt och salt i en skål.
Skär sallad, gurka och tomater i mindre bitar. Öppna en burk majs.
Lägg tunnbröden på var sin tallrik. Lägg köttfärsblandningen på mitten av tunnbröden. Lägg på såsen. Strö över sallad, gurka, tomater och majs. Rulla ihop bröden och lägg skarven nedåt. Lägg resterande grönsaker som inte får plats i rullen vid sidan om. Servera!
Tex-MexLasagne. 4 augusti 2016 @ 22. 30. Denna gång gjorde jag en variant av lasage, hade både kycklingfärs och riven ost i frysen som behövde användas, samt en öppnad creme fraiche i kylen
Efter en lång och intensiv helg och massor med besök av råttköpare och punkter i almanackan som bockats av rundade vi av kvällen igår med dessa goda tacorullar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.