Vispa äggvitorna hårt, vispa äggulor och socker i 5 min, blanda ner osten och cointreau. Vänd försiktigt ner äggvitorna.doppa kexen i kaffet och fördela i portionsformar varvat med mascarponesmeten, blir ca 3 lager, ställ in i kylen gärna över natten, eller tidig morgon om den ska ätas på kvällen, vid servering toppa med riven mörk choklad
Krydda medhavssalt och svartpeppar,. Idag tänkte jag tipsa om det här goda älgreceptet, som passar perfekt på en buffé eller som ensamrätt ihop med neutrala tillbehör
En supergod glasstårta smakav vanilj med en chokladig oreokexbotten. Smält nutella och choklad på svag värme och spritsa eller ringla den i en fin stråle i en spiral med början från mitten av tårtan
I lemon curd-varianten blandade jag smeten med lemon curd och färskpressad citron. Har testat två nya smaksättningar på glassen som görs på grunden grädde & kondenserad mjölk
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.