Vispad pistagepannacotta
manuela-2
manuela-2

Vispad pistagepannacotta

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 4 1 röster

Ingredienser

  • 5 dl grädde
  • Drygt 100g pistagenötssmör
  • 1 dl socker
  • 2,5 ark gelatin
  • 1 vaniljstång (eller en nypa vaniljpulver)
  • Grön karamellfärg

Beskrivning

    Lägg gelatinbladen i blöt.
    Koka upp grädde, socker, vaniljstång till första bubblan.
    Ha i pistagenötssmöret och gelatinbladen.
    Rör ordentligt och ha i några droppar karamellfärg.
    Låt stå över natten i kylen.
    Stavmixa lite sen vispa fluffigt.

Kommentarer

  • manuela-2

     - 

    Som tårtfyllning eller dessert tillsammans med vit chokladsås och färska hallon

Logga in eller Registrera för att kommentera.