som man faktiskt kan blanda ihop och servera på stört,. Hoppas ni hade en fin och mysig första advent. Idag tänkte jag bjuda er på en ny sillinläggning, iaf här på bloggen,
Häll upp och servera genast. 130 g mörk choklad, 70 %. 1130 g mjölkchoklad, 40 %. 13 dl vispgrädde. 18 dl mjölk, 3 %. 1130 g mörk choklad, 70 % 130 g mjölkchoklad, 40 % 3 dl vispgrädde 60 g smör, rumsvarmt 8 dl mjölk, 3 %Smält chokladen över vattenbad tills den har en temperatur på 50 grader. Temperaturen får aldrig går ner till under 35 grader när du arbetar in grädden i chokladen. Låt smeten svalna tills den har en temperatur på35–40 grader Tillsätt därefter smöret och arbeta in det i ganachen med en stavmixer. Blanda in mjölken, när mjölken är varmare än 40 grader så behåller man alla kakaofettpartiklar flytande och kan fortsätta emulsionen
Att det går supersnabbt att laga och blir minimalt med disk är ju inte heller en nackdel. Lägg i broccolin i vattnet i några minuter, kontrollera att den är krispig men inte rå
Detta recept kommer från Jessica Frejs härliga bok Supergott ochSupersnabbt. Hon skapade receptet tillsammans med två kompisar redan i lågstadiet och det håller verkligen än
Smält marsmallowsen i en kastrull med mjölken på svag värme och rör om nästan hela tiden. Det går utmärkt att göra tårtan nästan helt klar dagen innan, så behöver du bara täcka den med sockermassa på själva dagen då den ska ätas
Idag har jag och skruttan varit lediga och grabbarna varit på skola/jobb. Har städat och sytt lite. Vår fredagsmiddag blev detta, som jag tänker ge er recept på, var jättegott
Lägg i hönsbuljongtärningarna och philadelphiaosten. 1philadelphiaost, med örter och vitlök. 14 port Ingredienser 0,5 l morötter, rivna (ca 4 st) 1 purjolök, fint strimlad 1 l vatten 2 hönsbuljongtärningar 200 g philadelphiaost, med örter och vitlök 1 krm svartpeppar, nymalenMorotssoppa – gör så här. Koka morötter och purjolök i vatten 5 min
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.