En bra och lagomt lyxig & enkel maträtt en Lördag, man vill ju inte stå alldeles för länge vid spisen när man äntligen får koppla av en helg, sanslöst gott med ett glas vin och tända ljus
Recept från Svenska Viltmatakademin i samarbete med Professional Secrets. Koka skivad skalad jordärtskocka i grädde och krydda med salt och peppar, avsluta med smör och riven pepparrot till en pure
Jag har blivit lovad receptet så jag återkommer säkert med det senare i sommar. Till det åt vi potatissallad, fetaoströra, supergoda såser - Mattias goda bea och Evas goda rödvinssås, ostar, melon och det bästa av allt - Eva gjorde olika grönsaker i ugnen, paprika, morötter, svamp mm
Den här gudomligt goda älgfilén medrödvinssås från himlen hade Caisa lagat. Med efterrätt. Till exempel ska jag laga den här rödvinssåsen som jag blev bjuden på en ljummen septemberkväll tidigare i år
Åkte hem och avnjöt den medan vi tittade på Så mycket bättre som vi spelat in. Men bästa av allt, den godaste rödvinssåsen som går att uppbringa på denna jord