Blanda ättika, socker, vatten och salt i kastrull och låt koka upp. Smakade detta på en restaurang i Göteborg i somras, vännerna hade beställt hamburgare och fick inlagd rödlök till
Koka upp ättika, socker och vatten i en kastrull. Lägg i skivad rödlök och citronskivan. 2 rödlökar. 1-2 msk ättika. Vegetariskt 2 rödlökar 1-2 msk ättika
Koka upp vatten, ättika och socker tills sockret löser sig. De flesta recept använder den traditionella 1-2-3 lagen (1 del ättika, 2 delar socker och 3 delar vatten) men jag tycker den blir lite svag så jag har dragit ner på vattnet lite. 2-3 rödlökar · 1 dl vatten · 1 dl socker · 1/2 dl ättika (12%). 1 del ättika. 2-3 rödlökar. 1/2 dl ättika
Picklad rödlök är ett supergott tillbehör som ger lite extra sting till middagen. Rödlöken ligger i en lag som gör den härligt sötsyrlig, och det är superlätt att göra
Koka upp vatten och rör i socker, salt och ättika. Skala och skiva rödlöken. Har du bråttom slår du det varma vattnet över rödlöken, annars låter du lagen svalna innan
Koka upp ättika och vatten tillsammans med socker och salt tills det löst sig. Enda sedan salladsrestaurangen Holy Greens kom till vår stad och jag började köpa sallader där har jag blivit helt frälst i syrad/inlagd rödlök
Jag tycker att Äppelcidervinägern ger rödlöken en djupare och rundare smak och samtidigt kan jag även använda mindre socker, då äppelcidervinäger är naturligt mildare och sötare i smaken än vanlig ättika
Skala och strimla rödlöken. 3 rödlökar. 11 msk senapsfrönMät upp socker, ättika, salt och senapsfrön i en kastrull och koka upp samt rör så att sockret löser sig