Det är farmors recept som jag har plockat upp och jag har inte ändrat på det en tum. Det vanliga är att man har saltgurka i rulladerna, men jag tycker att det blir godare med ättiksgurka eftersom baconet är så salt i sig
potatis, brysselkål, svartvinbärsgelé, äppelmos, ättiksgurka och en lite piffig sallad till. Nåja, idag när jag lagade min kyckling så försökte jag få den mer som på farmors vis
Servera på traditionellt sätt med stekt ägg, rödbetor och ättiksgurka. Det finns många sätt att ta vara på rester av söndagssteken, men det mest klassiska är kanske det godaste - pytt i panna
Till rätten skulle man skära upp färskgurka och blanda med gräslök men jag blev så sugen på farmorsättiksgurka som hon alltid gjorde till slottsstek och sådana rätter så jag gjorde det i stället
Börja med att hacka sellerin och ättiksgurkan och häll ner i en skål. ()Ingredienser1 burk tonfisk i vatten helst3 stjälkar selleri, hackad i småbitarättiksgurka, hackad (ta så mycket som du vill ha)Hellman´s mayonaise eller vanlig majonnäs går också braliten skvätt yoghurt med högre fettinnehållsalt och peppar1/2 avokado, skuren i bitar (helst chunky istället för mosad i salladen)Isbergssallad, 1-2 sköljda bladdekorera med några myntablad Tillagning