Blanda mjöl, bakpulver, kakao och hackad aftereight. För att få snyggast resultat använd muffinsplåt. 10 st aftereight bitar. Fördela smeten i 12 muffinsformar. 10 st aftereight bitar
S Skeda upp i muffinsformar. Stick en mintplatta djupt i varje muffins. 1En AfterEightmintplatta till varje muffins. 12 ägg 2 dl strösocker 1 dl smält smör 2 dl gräddfil eller yoghurt 4-5 dl vetemjöl 2 tsk bakpulver 2 tsk vaniljsocker 4 msk kakao En AfterEightmintplatta till varje muffinsVispa ägg och socker pösigt i en skål
Vill man ha mera smak på själva muffinsen kan man stoppa i t ex en bit dummle, japp, aftereight. Klicka eller spritsa marängen på muffinsen, inte så mycker på varje
Aftereightmuffins, 12 st. 3-6 st Aftereight. Fyll muffinsformarna med smet, tryck i 1/4-1/2 Aftereight och grädda 12-15 minuter i 175 grader (varmluft) i mitten av ugnen. hallonremmar, Non stop & AftereightAftereightmuffins, 12 st 3 ägg 2,5 dl strösocker. 3-6 st Aftereight
Fyll upp med smeten, peta i en AfterEight. Fyll upp med smeten, peta i en AfterEight. Gå in & kika Mintglass5 dl vispgrädde vispad 1 burk kondenserad mjölk 1 vaniljstång AfterEight Vispa grädden, blanda alla ingredienserna i en skål. Ställ 9-12 lite större formar i ett muffins bleck. Kommentarer (0) 5 dl vispgrädde vispad 1 burk kondenserad mjölk 1 vaniljstång AfterEight Vispa grädden, blanda alla ingredienserna i en skål. Ställ 9-12 lite större formar i ett muffins bleck