Lägg i räkskal och fiskskrov och bryn tills de får en lätt, fin brynt färg. Aioli. Tillsätt alla varianter hackad lök samt tomatpuré och fräs ytterligare några minuter
Aiolitill serveringen. Andra har varit fantastiskt soliga och njutbara, då har jag och Lennart passat på att ta hyrbilen och åka runt till många vackra platser runt Storsjön
Till vänster saffransaiolin - suveränt god. Till höger har jag tagit fram vanlig majonnäs - kan vara bra i en barnfamilj att det finns litet valmöjligheter
AioliStor gryta med värmande fiskgrytaBlev riktigt nöjd med grytan. Grytan serverade jag med stenugnsbakat bröd (dagsfärskt från ICA) och aioli som jag gjorde såhär
Servera med kokt ris, aioli och något gott bröd. Tillsätt tomatpuré, hummerfond och vatten. Här ska ni få ett smarrigt recept på en fiskgryta med lax, torsk och kräftskjärtar
Servera med kokt potatis och aioli. Skär loss fänkålsdillen från fänkålen och spara till garnering. Fräs purjolök och fänkål i en låg, vid gryta med smör och rapsolja tills de mjuknar
Gör gärna en aioli (majjo som är smaksatt med vitlök) och servera till soppan. Hon brukar servera den med en stor skål aioli bredvid – vilket höjer smaken ytterligare
Servera med aioli eller en klick creme fraiche samt lite chiliflakes för lite mer hetta. Till grytan drack vi ett väldigt gott vitt franskt vin som passade perfekt till - Chateau Bonnet
Tillsätt tomater, vin och buljong. Fiskgryta med saffranaioli. Hade tänkt att göra vanlig aioli, men fick tips av fiskhandlaren att röra i lite saffran
Aioli. Fräs alla grönsaker samt fänkålsfrönen och chilin i smör och olivolja tills de mjuknat men ej fått färg, häll i fond, vin, juice och tomaterna, krydda med lite salt, socker och peppar