Så jag blev tilldelad en lite enklare whisky (en whisky han inte tyckte var så god men som varit med i någon serie som han hittade på en resa vi gjorde för något år sedan)
Dela dem på hälften med skalet kvar och skär i halvmånar som du sedan strimlar ett par gånger. 12 kg strösocker. 1Spara kärnorna i en liten tygpåse eller en större tekula och lägg ner i kastrullen tillsammans med den strimlade apelsinen och vattnet. 1Rör ner sockret lite i taget och ta i den strimlade ingefäran. Låt koka på medelhög värme utan lock i ytterligare 30-45 minuter, rör om då och då
Fortsätt med ett lager apelsinmarmelad samt ett tunt lager grädde. Värm på ägg och strösocker till fingervarmt i en kastrull, häll över i en bunke och vispa vitt och pösigt med en elvisp
Smaka av med salt, socker och apelsinsaft och red eventuellt av med mer maizenamjöl. Denna helgen provade jag en ny rätt med kinesisk touch som blev fantastiskt god, nämligen krispig apelsinkyckling
Bred på apelsinmarmeladen och lägg ihop bottnarna på ett fat. Garnera tårtan med Noblesse runtom. 13 1/2 dl strösocker. 11 dl kokossocker. 1250 g morötter (ca 1/2 liter), finrivna. 11 1/2 dl fast apelsinmarmelad. 11 msk vaniljsocker. 14-5 dl florsocker. Klä en springform, 20 cm i diameter, med bakplåtspapper. 1Vispa ägg och socker vitt och pösigt med elvisp. 1Grädda kakan i mitten av ugnen i cirka 1 timme, känn med en provsticka att kakan är klar