Den här lilla smarriga aptitretaren passar helt utmäkt till välkomstbubblet på Nyårsafton. 1 msk av creme fraicheröran, en liten slice röktlax, en handskalad räka, 1 tsk sikrom eller Kalixlöjrom, lite av citronzesten och till sist en liten dillvippa
Den här lilla smarriga aptitretaren passar helt utmäkt till välkomstbubblet på Nyårsafton. 1 msk av creme fraicheröran, en liten slice röktlax, en handskalad räka, 1 tsk sikrom eller Kalixlöjrom, lite av citronzesten och till sist en liten dillvippa
Passar perfekt som aptitretare med tortillachips istället för tacoskal. Tacoskal fyllda med äggröra och röktlax toppad med rödlök och dill som Noven gjorde och var riktigt goda
Menyn är traditionellt svensk med betoning på fisk och skaldjur, bl a sill och strömming, ostron, rökta räkor, varmröktlax, skarpsill, Biff Greta och jordgubbar med vaniljglass (varmrätter
Hade rökt både ett älghjärta och ett par vildsvinsbogar innan, så jag tänkte att en liten aptitretare kunde vara på plats en av kvällarna innan den gemensamt tillagade middagen
Lägg laxfiléerna i Colandern och sätt ner den i Vispskålen. Förrätt eller aptitretare för 8 pers. 200 g laxfilé utan skinn. 100 g röktlax. Vispkransen sätts på Colandern och laxen ångas i 15 min. Förrätt eller aptitretare för 8 pers. 200 g laxfilé utan skinn. 100 g röktlax