Inte så värst otippat skulle väl jag säga då rödkål är Marcos bästa grönsak och sidfläsk (pancetta) är bra att ha till allt, man ska alltid ha en bit i frysen enligt Marco
Vänd fläsket så att svålen kommer uppåt. 600 g rimmatsidfläsk. Sätt ugnen på 200°. Skär svålen i rutor. Lägg fläsket med svålen ner i en smord, ugnssäker form
Någonstans på mitten av tillagningen så trodde jag att jag hade gjort fel men sakta men säkert såg jag att det faktiskt blev en rödaktig klibbig sås runt sidfläsket
Vi hoppas att ni inte tröttnat än i alla fall för idag kommer det ett gott grilltips här i köket, det blir grillat sidfläsk med en frisk sallad med lite hetta i dressingen som tillbehör
Vänd fläsket så att svålen kommer uppåt. 600 g rimmatsidfläsk. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 600 g rimmatsidfläsk 2 msk Arla® Svenskt Smör ekologiskt 2 gula lökar 2 äpplen 1 krm svartpeppar Sås
Stek det rimmade fläsket på ena sidan, lägg upp det på ett fat. 300 g rimmatsidfläsk. Knäck äggen i en skål eller bunke, vispa ihop dem till skum, tillsätt mjölet, lite i taget vispa till en tjock smet
olja att fritera i. Skär sidfläsket i grova strimlor. olja att fritera i. 400 g potatis, 150 g röd steklök, 300 g rimmat rökt sidfläsk, 3 äpplen, salt o peppar. 300 g rimmat rökt sidfläsk,
Skala och finhacka lök och vitlök och stek dem mjuka i smör i en kastrull utan att de tar färg. Tärna sidfläsket och fräs det i resten av smöret tills det börjar få färg