Mixa allt med mixerstav till sås. Basilikasås. 2 dl créme fraiche. 2 dl créme fraiche. Denna sås hade vi till den marinerade fläskfilén på påskafton men den passar även till t
Mixa basilikablad, parmesanost och crème fraiche. Basilikasås. Smaka av med salt och peppar. Servera med kokt potatis, kokt sparris, kokta sockerärter och citron
Lägg dem i en blender tillsammans med parmesan och crème fraiche. Kall Basilikasås. Det är inte lätt med temperaturen och tiden men man lär så länge man lever, envis som jag är så sitter det nog snart
Lägg i crème fraiche i en skål tillsammans med ingredienserna. Basilikasås. Blanda sedan i vitlöken, löken, ingefäran, kryddor och potatismjölet i bunken med de mixade ärtorna
Rör ner blandningen i pannan tillsammans med grädde och koka upp. Mixa crème fraiche och basilikablad. Smaksätt med citronskal, vitlök, salt och peppar
Jag älskar verkligen mozzarella och är därför lite förvånad över mig själv att jag aldrig tidigare har kommit på tanken att fylla köttfärsbiffarna med mozzarella