Dela med vass kniv kakan i små bitar, ibland funkar det bättre om man har en varm kniv. I år orkar jag inte göra biskvier, sorry Lisa jag vet att det är dina favoriter
Doppa tillsist biskvierna i den vita chokladen och låt stelna. Dela smöret i små kuber och blanda tillsammans med övriga ingredienser, hallon, vaniljsocker, florsocker och citronsaft
Här kommer ett recept på mina nyttiga kolabiskvier och, choklad- och citronkrämsfyllning. Rulla till 12 små bollar och lägg på plåt med bakplåtspapper och tryck bollarna lite platta med fingrarna
Helst skulle kanske en spatel i miniatyrstorlek användas till sådana här små. Minibiskvier. Ta ut bottnarna med ett mått (det runda pepparkaksmåttet till exempel, eller ett glas)
Som vanligt så har jag gjort småbiskvier. I går antog jag en ”utmaning” i Kakburken (facebook-grupp) där det var en tjej som efterfrågade biskvier med Marabou Apelsinkrokant
45Jag älskar biskvier, men tycker oftast att de man köper är för stora, så här får ni recept på mina egna biskvier som jag gör i små munsbitar. Ta fram smöret, dela ner det i små kuber och låt det bli rikitgt mjukt och rumsvarmt (går att micra det lite grann om du inte hinner få det tillräckligt mjukt)2. 45Jag älskar biskvier, men tycker oftast att de man köper är för stora, så här får ni recept på mina egna biskvier som jag gör i små munsbitar
Dessa biskvier är gjorda utan den traditionella smörkrämen då detta inte är en favorit. Smällt chokladen i vattenbad och doppa sedan biskviernas övre del i choklad
Klicka ut små bottnar på en bakpappersklädd plåt. Som exempelvis biskvierna. Inspiration och recept hittade jag hos Jenny men gjorde om hennes Daimbiskvier till vanliga biskvier med nutellafyllning
Klicka (eller spritsa) ut små klickar på bakplåtspapper. Du kan också göra minibiskvier såklart. Smält choklad, tillsätt oljan och doppa biskvierna och lägg på bakplåtspapper