En mörad grilladbläckfisk som marinerats i olivolja, citron, chili och vitlök över natten. Den åttaarmade bläckfisken är lite av en outsider, något ovanligt, som jag har känslan av att vi svenskar sällan tillagar
Stekt rödmulle med sparris, olivravioli, grilladbläckfisk och rödbetssaft Spara Skriv ut Portioner. Skär själva hylsan till bläckfisken i två bitar och fräs den snabbt i lite olivolja
Grilladebläckfiskringar är en perfekt förrätt som hela min familj gillar. Det är ju en klassisk rätt av bläckfisk som för tankarna, och munnen också för den delen, till en varm sommarsemester på en vit sandstrand
Förbered bläckfisken genom att skära den på mitten skåra den. 2 st bläckfiskstuber. 1. 2. Krydda upp fisken med kebabkrydda, salt, peppar, en hackad röd chili, vitlök och olivolja
I somras köpte jag även kokta bläckfiskarmar som vi sedan grillade. Jag har fortfarande semestern i tankarna och kvällens middag med bläckfisk har en liten semesterfeel över sig
Stek bläckfisken hastigt i olivolja, salta och peppra. Lägg på musslor, bläckfisk, räkor. cirka 300 g bläckfiskringar eller baby octopus (små bläckfiskar som äts hela)
Salladen bestod av grillad paprika, papaya (ska vara mogen, vilket inte min var), tunna flisor av citrongräs, salladslök, lite grovhackad chili, ingefära i stavar och så förstås grovhackad (sönderryckt) färsk koriander