Bovetevåfflorna serverade jag med jordgubbssylt till barnen (hemmagjord från i somras) och dom andra serverade jag till oss vuxna med gräddfil, räkor och lite stenbitsrom
Imorgon den 25e mars (som ni alla vet) är det den årliga våffeldagen. Förra året gjorde jag DESSA havrevåfflor, men detta år tänker jag prova en bovetevariant
Bovetevåfflor 4 portioner. Våffeldagen är som sagt kommen och såhär såg min middagstallrik ut. Bovetevåffla (asgod, asfrasig), sockerfri jordgubbssylt och gammal hederlig sprutgrädde
Recept 2-3 våfflor1 dl bovetemjöl0,5 dl sojamjöl2 msk linfrö (blötlagt - kan uteslutas)3 msk mandelpulpa (från när jag gjorde mandelmjölk - kan uteslutas)2 dl växtmjölk (jag använde hemmagjord rismjölk)lite rapsoljalite saltBlanda alla ingredienser