Jag har översatt receptet till svenska mått, här har ni det. När jag ramlade över en video på youtube där de gör den här Nutella cheesecaken blev jag lyrisk
Nu använde jag spanska jordgubbar vilket funka bra men tänk er denna med svenska nyplockade gubbar. Dundergod och enkel dessutom en perfekt dessert nu när sommaren är på intågande
Nu i början lanserar de fyra olika havreprodukter på den svenska marknaden, en havredryck, en havredryck för baristas, en havregrädde för matlagning och en vispbar grädde
låter liksom inte lika coolt på svenska) är ett sånt bakverk och det smakar ljuvligt. I sommar tror jag allt att ice cream sandwich har fått sig en ordentligt konkurrent - cheesecake sandwich
Jag är som svenskar är mest i denna fråga antar jag. Den behöver inte riktigt lika lång tid i kylen som några av mina andra cheesecakes eftersom denna innehåller gelatin, så det går att göra denna imorgon på för middagen om man vill servera den till efterrätt efter påskmiddagen
Men man kanske kan göra som alla andra svenskar och skylla på att det är faktiskt fredag, komma på saker man har gjort för att förtjäna detta, påminna sig själv att man måste få unna sig ibland