Det här är ett väldigt enkelt recept som faktiskt ger riktigt goda ciabatta. Man får inte riktigt samma textur som om man viker degen och låter den vila i flera vändor, utan här blir inkråmet lite mer sammanhållet
4 4 port pasta (gärna penne) 3 msk olivolja 2 mozzarella (à 125 g) 1 dl avrunna soltorkade tomater 1 gul paprika 1 rödlök 65 g ruccola salt svartpeppar Till servering ciabattabröd charketurier, t ex salami och lufttorkad skinka Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Soltorkade tomater 25 % rabatt ICA 200 g Mer info Ladda kupong
Ett stort ciabattabröd eller fyra små. Det här är en kvällsmacka som inte går av för hackor. Efter en lyckad badmintonmatch i fredags var det skönt att göra något enkelt som ändå kändes lite lyxigt för att fira in helgen
3 skiva ciabattabröd. Skölj och klyfta tomaterna. Lägg dem i ett durkslag och strö över havssaltet. Sätt en skål under durkslaget för att samla upp saften från tomaterna
12 st ciabattafrallor eller 2 stora Ciabattabröd. 12 st ciabattafrallor eller 2 stora Ciabattabröd. Ciabatta är ett italienskt bröd som trots sin mycket neutrala smak är helt fantastiskt