En riktigt smaskig och lättbakad citronpaj. 2 dl cremefraiche, 34%. 2 dl cremefraiche, 34%. Skär upp i bitar och servera som en kall kaka eller servera ljummen med vispad grädde
Perfekt att servera med cremefraiche eller med yoghurt. Servera kall med cremefraiche eller yoghurt. En härlig paj med sött skal och frisk och syrlig fyllning
Lägg gulorna i en skål och blanda med strösocker, vaniljsocker, créme fraiche och rivet citronskal, rör till sist i den pressade saften från citronen och rör om
Blanda skal, saft från citronen med grädde och crème fraiche och blanda sedan ner det i äggsmeten. En riktigt smaskig syrlig citronpaj med få kolhydrater
Servera pajen varm eller kall med crème fraiche och säsongens bär. Mät upp mjölmix och socker, och finfördela fettet i detta, för hand eller i matberedare, till en grynig massa
Att kombinera citron och kola vart otroligt gott, och jag skulle vilja beskriva detta egenkomponerade bakverk som en blandning mellan cheesecake och klassisks citronpaj
Till efterrätt får det bli en Syrlig och krämig citronpaj, ett gott sätt att avsluta en påskmåltid. Bred créme fraichen över köttfärsblandningen och strö över den rivna osten