Spenat och pigg citronsås ger laxen mycket smak. Citronsås. Lägg på laxbitarna. 2 portionsbitar skinnfri laxfilé (ca 300 g). 2 portionsbitar skinnfri laxfilé (ca 300 g)
Lägg på laxbitarna. 4 bitar laxfilé à 125 g. 3 dl Kelda® mild citronsås. Gör så här. Sätt ugnen på 200°. Fräs spenaten i smör-&rapsolja och lägg i en ugnssäker form
snarare en något look-alike wannabie med lax. 4st 100g Laxbitar4msk Flytande smörHavssalt och vitpeppar från kvarnDill och citronsås. Pensla laxen med lite smält smör, krydda med lite salt & peppar, ställ in mitt i ugnen på ca 150g i ca 15min till fisken blir klar och fast i köttet. 100g Lax
Citronsås. Lägg laxbitarna titt ihop i mitten. Laxrulle. Om den börjar bli bränd upptill, sätt laxen längre ner i ugnen, växla till enbart undervärme och sänk temperaturen till 200°. 500-600g lax
Skär laxen i portionsbitar, ta bort skinnet. Lägg laxbitarna över purjolöken. Fluffa till risonin med en gaffel, låt svalna utan lock och servera till laxen
4 900 g potatis 1 citron 2 1/2 dl matlagningsgrädde 1 tsk maizena majsstärkelse 150 g haricots verts ca 550 g laxfilé 1 tsk olja salt och peppar Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen