Citronsmörkräm. Jag gillar att göra kakor och bakverk i små storlekar, inte bara för att det blir så söta utan också för att jag tycker ibland att det kan bli lite för mycket av det goda, så att säga
Citronsmörkräm. Receptet ger ca 20-25 biskvier. Observera att du till bottnarna endast ska använda äggvitan och till fyllningen använder äggulan - det blir alltså sammanlagt ett ägg för en sats
Men citronsmörkrämen som fyllning gjorde att man kunde ha överseende med den kompakta kakan. I går hade vi en sån där trevlig Matbloggsträff här i Göteborg igen
Men citronsmörkrämen som fyllning gjorde att man kunde ha överseende med den kompakta kakan. I går hade vi en sån där trevlig Matbloggsträff här i Göteborg igen
Jag ville baka något somrigt, och efter en stunds fundering och letande i skåpen kombinerade jag ljusa tårtbottnar med citrusmarinerad kiwi, och citronsmörkräm med ingefära, för att slutligen täcka tårtan med röd gelé med smak av hallon, och strö mandelspån över