Krossa några maränger och lägga hela härligheten i ett glas (eller en skål om du är en skål-person) för att sedan toppa med en coulis och färska röda vinbär
Ärligt talad kunde det ha funnits mera av coulisen och rabarbern. Jag skriver receptet nedan så som jag gjorde den, men rekommenderar verkligen att lägga mera av coulisen och rabarbern
I dag insåg jag att om man i likhet med mig, vill smaksätta glassen med coulis, såser och annat, så sker detta lämpligast efter att glassen har fått börja frysa
Passionsfruktscoulis är puré av passerad och silad passionsfrukt. Man kan förstås använda vilken frukt eller vilka bär som helst att göra egen coulis av
Tropisk coulis. För ett par veckor sedan hade jag min första raw food-catering. Det var till min kompis dotters barnkalas och åhh vad fantastiskt kul det var
Servera med färska frukter, coulis eller något annat gott. Dag 1. Gör färskosten. Klä ett durkslag med en kökshandduk och placera den över en skål
Sockerlagen skall sedan användas till både mousse och coulis. Körsbärscoulis. Chokladmousse. 1. Koka ihop lika delar socker och vatten ordentligt, låt svalna