Smält smöret och smula ner digestivekexen, använd fingrarna och mossa ihop. De kryddade nötterna tillför all den crunch man kan önska sig och mjukas upp av en digestive botten samt kondenseradmjölk och för att få en extra skjuts mörk choklad på toppen
Krossa digestiven och blanda med smör och kanel. ½ paket digestivekex. ½ burk kondenseradmjölk. Ta ut digestivebotten ur ugnen och fördela bananskivorna jämt i över botten och häll försiktigt över cheesecake smeten
Tillsätt mer digestive om den är för löst. Smält smöret och tillsätt det till kexsmulet. Ganska söta är de, antagligen på grund av den kondenserademjölken
Krossa kexen och blanda med smält smör. Dock har den verkat jobbig att göra då man ska koka kondenseradmjölk i 3 timmar, Men nu säljs ju kondenseradmjölk som redan är färdigkokt och som ska vara klar att använda. 400 g digestive kex. 175 g smör. 800 g karamelliserad mjölk (2 burkar) 4 bananer. Häll den karamelliserade mjölken i formen och lägg på 3 skivade bananer. 400 g digestive kex. 175 g smör. 800 g karamelliserad mjölk (2 burkar) 4 bananer
300 g digestive kexdrygt 100 g smält smör1 burk (397 g) kondenseradmjölk2 dl vispgrädde2 bananerkakaopulverKrossa kexen och blanda dem med det smälta smöret. 300 g digestive kex. 100 g smält smör
Krossa digestive med mortel eller i mixer blanda ner smulorna i smöret. 200g digestive fullkorn110g smör1 burk kondenseradmjölk4 ägg gulor5 limeGör så här. Sätt ugnen på 125 graderSmält smöret. Blanda med ägg gulor och mjölken, låt stå och dra i 30-60minHäll smeten över pajdegen och grädda i 17min Dekorera som du vill, servera med grädde eller som den är. 200g digestive. 110g smör. 1 burk kondenseradmjölk