The texture is naturally more crunchy when steamed for such short time, but it’s a trade off. I used Skyr yoghurt for this recipe because I wanted to make it as high in proteins as possible
Häll dressingen i en burk med tättslutande lock. Om Du ska servera dressingen samma dag, så bör du låta den stå och dra i minst 1 tim. Dressingen kan förvaras i kylen i ca 1 vecka. 3 dl turkisk yoghurt
Blanda marinaden/dressingen/glazenmed kycklingvingar och låt de med fördel stå och dra en stund. Dressingen är tjock, trögflytande och härlig som en glaze
idag hamnar dressingen i fokus. Rör ihop alla ingrdienser till en slät sås, enklare kan det inte bli, smaka av med salt & peppar samt Tabasco efter tycke och smak
Mash the blue cheese with a fork and mix with yoghurt, mayo, salt and pepper. 3 tbsp Greek yoghurt. Cut the bacon into 2 cm pieces and fry until starting to get crispy, leave to cool
Blanda alla ingredienser till dressingen och ställ i kylen. Du kan avnjuta din sallad som den är med tex fetaost, servera som tillbehör till grillat eller packa ner i matsäcken nästa gång du ska på en utflykt
Blanda ihop dressingen och häll över. En halvtimme med intensiv kettlebell-träning mördade verkligen mina gluteus maximus (rumpmuskeln) och quadriceps femoris (fyrhövdade lårmuskeln)
Men salladen hon tog var med skinka, ost-tärningar, krutonger och majonnäsdressing på. Inspirationen till dressingen är från den fantastiska Jamie Oliver, och jag och David testade att göra denna sallad efter att ha sett ett tv-program då han gjorde en Ceasar sallad (HÄR är Jamies recept)
Lägg i en form eller på tallrik och ringla över dressingen/marinaden. Jag ska gräva ner kompost, inte den vanliga trädgårdskomposten utan matkomposten, usch, alltid lika äckligt tycker jag men den är ju så bra för växterna, full med näring