Här är ett recept som passar väldigt bra till glögg mys eller drinkar. Och bättre blir det idag ska det bakas lussebullar med min kompis Ellenor, ska även göra matlådor, korrekturbaka mazariner för en annan bloggs kommande kokbok, sukta över alla godisar jag ska göra till jul och så ska jag testa att göra ett annat tilltugg till glöggen
Huruvida detta är en ny och revolutionerande drinkblandning låter vi vara osagt, men har ni inte provat tidigare och gillar drinkar som är lite syrligare och inte så sötsliskiga kan detta kanske vara ett hett tips
bre fetaosten på crostinin och gläd dig över ditt smidiga drinktilltugg. salta mandlar, festaosttoppade crostini och crostini med en färskostfylld parmarulle på, med smak av soltorkade tomater och basilika
Klyv chilifrukten på längden, ta bort kärnor och väggar och hacka chiliköttet. Blanda parmesanost, senapspulver, ricotta, chili och strimlade basilikablad
Först fick de en aperolspritz och lite tilltugg i solen. I julklapp fick maken och jag konsertbiljetter av barnen och när svägerskan fyllde jämt för en månad sen så gav vi henne samma sak
Jag gjorde egna saltade mandlar som tilltugg till helgens drinkar när vi skulle få besök. jag körde lite paprikapulver och en specialgrillkrydda jag köpt lokalt
Så med tanke på att det är fredag och helgen på väg, väderleksrapporten lovar sol i morgon och att det än är två sommarpratare kvar på tur i radion, bjuder vi idag på en en kokossmakande mojito och ett lättfixat och frasigt drinktilltugg