När alla barnen somnat blev det kaffet/e och efterätt. Jag jobbade gärna påsk, midsommar och nyår, samt alla de andra, som fortfarande inte är så stora för mig
Du kan få dem till frukost, lunch och middag, som förrätter, varmrätter och även efterätter, allt enligt ditt önskemål och med det mest skiftande tilltugg, men det klassiska är fiskkaviar, hackad lök och smetana
Det är inte många grönsaker som jag gillar och jag äter tex majs, palsternacka, morot, kokta ärtor, röd paprika och tomater som innehåller lite mer kolhydrater eller som kan skapa sockersug, för att jag tycker om det och jag avstår hellre från LCHF-bröd eller LCHF-bakverk/efterätter
Tillsammans med andra matbloggar deltog jag i en cookoff där vi bakade goda efterätter ur boken Lyxlagat Sött & gott, där jag gjorde min favorit Tiramisu
Typ lammstek tillhuvudrätt, en mandel tårta till efterätt och ägg, ägg, ägg i olikaformer. Kommer ihåg hur det var när man var liten och klädde ut sig tillpåskkärring, målade påskkort och bytte tills sig godis för dem