Vi sparar våran till julen, men då lär den ta slut rasande snabbt. Jag älskar att göra egetgodis men tiden springer ifrån mig och jag hinner inte alltid göra allt jag vill
Inte heller för att jag är en präktig typ som hellre gör eget än köper. ”Med tänk så bra med ett godis som inte innehåller några färgämnen eller konstgjorda smakämnen”, försöker jag invända
Jippe, äntligen är det fredag och två dagars ledighet väntar. Det är galet hur fort jag vänjer mig vid att jobba halvtid (jag har gjort det i två veckor)
Jag är dock inte så sugen på godis just nu då det främst handlar om att överleva. Det har gått så himla snabbt från två centimeter öppen till nästan bebis
chokladgodis,. För mig är wienernougat väldigt mycket förknippat med julen, vi brukar alltid ha en ask med wienernougat på julaftonskvällen som alltid tar slut hur snabbt som helst
Eget recept och idé, undtaget bottnarna vars recept härstammar från "Sju sorters kakor". En riktigt glad påsk önskar jag er alla, med denna minst sagt färgsprakande och våriga påsktårtaMed smak av hallon, mjölkchoklad, grädde - och massvis av påskgodis - är detta en tårta som glatt välkomnas av de flesta
Godis,. Fick tänka snabbt och bestämde mig för att göra men mandelbotten av smeten, så jag kompletterade med lite ingredienser och gjorde en mozartkaka istället med de klassiska smakerna, mandel, pistage, nougat och choklad
Det bästa med dem är att man kan smaksätta dem precis hur man vill, efter eget smak och tyckte. Förutom en massa god mat, så förknippar man ju gärna jul även med en massa hembakad godis och minst lika många god hemmagjorda bakverk