Men lik förjolat kunde jag inte låta bli attvispa min egna när det för många år sedan dök upp ett recept på just fluff i mattidningenElle à lacarte som tydligen heter ElleMat & Vin numera
Förvarakallt (gärna i frysen) tills det är dagsattgrillaellersteka dem. I en hel veckaharjagroddatoljefatsgrillen på Orlando’sJamaican under Bergmanveckan, hållt koll på bongar, langat ut burgarealacarte och serveratfyrarättersmiddag och avsmakningsbruncher som om det inte funnits en morgondag
När vi kom fram till restaurangenvar helt tomt (brukar ju inte vara så många som vill äta på pass tidigt) och vi fick frågan om vi ville äta på uteserveringen eller inne på restaurangen
Gärna med så bra non stick beläggning som möjligt, eller en gjutjärnspanna. Det som är speciellt med Crepsons koncept är att de till skillnad från andra Crêperier satsar på ”fastcasual” segmentet istället för alacarte och pressadedukar
Annarskanman också äta brunch elleralacarte där. Jag ville baratipsa om det här föredraget som äger rum på Långbro Värdshus där Fredrik Eriksson är krögare
Stången varantingen för lätt för vissaövningareller för tung för andra. Gideons Ring - CarinGerhardsenÄnglavakter- Kristina OhlssonFör evigt dömd - HarlanCobenGengångare- Jo NesböParadisoffer - Kristina Ohlsson (på iPaden)Jagbörjade också på "Dumskallarnassammansvärjning" som jag dock tyckte var svårläst och jobbig men jaghartragglat mig igenom en tredjedel och har gett mig fan på attläsahela nu när jag ändå börjat
La terrine de canard que Moni a pris était à la fois belle et vraimentsavoureux. Napolyona une carte des vins ennuyeuse chère maisla nuit est jeune donc nous nous retrouvons à Primewinebar
Vi gick och kollade på olikarestaurangernärahotellet och träffade på en dam från USAutanförrestaurangLargo som saatt hon har läst attLargoskavara väldigt bra och skulle själv dit och äta lunch
När Lisa min svägerska fyllde jämt någradagartidigare åt vi på den urfinaalacarterestaurangen på hotellet & sen hängde vi "ungdomar" på takterassenmedansJan&Gunilla tog barnen