Vi som är sockerjunkies tenderar att älska enkel mat. När vi då börjar fundera på att leva mer hälsosamt översköljs vi att komplicerade recept och allt känns så himla stort
Hemligheten med att hinna laga bra mat som går rät fort efter jobbet är egentligen så lätt som planering och att helt enkelt förbereda det man kan kvällen innan
Eftersom thaimat och färsk ingefära är två favoriter här hemma, och mat som är enkeltattlaga, gott att äta uppskattas, så var jag ju bara tvungen atttestlaga Livsnjutarnas bidrag till Månadens middagstips
Atttillagamat Sous Vide är outstanding. Crock Pot är det bara jag som använder, Sous Vide cirkulatorn mest Mattias och vakumförpackaren och Airfryer båda två
För att lyckas med det tror jag att man ska låta barnen vara med och vara delaktiga i köket så de får se hur matentillagas och vilka ingredienser som finns i maten de ska äta
Inte så konstigt – magiskt gott och så enkeltatt slänga ihop. Det ska helst passa alla, eller gå att anpassas efter alla/så många som möjligt och gå snabbt attlaga till
Attlagamat är en konst där det alster med mest inneboende känsla kommer att utmärka sig. Gör det inte så svårt i sommar, matlagning är ingen vetenskap, det finns inget rätt eller fel
Svaret är enkelt. Det är min mest snabblagadefavoritmat, blomkålsscramble. Klicka för att dela till Pinterest (Opens in new window)Dela på Facebook (Opens in new window)Klicka för att dela på Twitter (Opens in new window)Klicka för att dela på Google+ (Opens in new window)Klicka för att dela på Tumblr (Opens in new window)Klicka för att maila detta till en vän (Opens in new window)Klicka för utskrift (Opens in new window) 1 klyfta vitlök 3 ägg 1 klick smör 2 msk grädde salt peppar chili, färska örter Instruktioner Strimla bacon fint och stek tillsammans med blomkål som delats i små bitar
Det här måste vi kika närmare på - oavsett om du redan kan din cuisine eller tycker attmat intressant men svårt är Look ´n Cook värt ett besök då och då
Vi testade ICAs recept på amerikanska pannkakor och lyxade till det lite med strössel på grädden – det brukar vara en jättehit (så enkelt men så uppskattat
Jag tycker det är intressant när diskussionen i SVT kommer in på att ”lagamat från grunden inte fungerar i folks vardag” på grund av att livspusslet inte går ihop, man har helt enkelt för mycket som ska göras
Idag tänkte jag lyfta fram ett gammalt recept som är väldigt gott och enkeltatt göra. Ibland har man inte tiden att stå och lagamat mer än några minuter, in i ugnen och så ska det vara klart
Detta är en riktig klassiker som är enkel att göra, mättande och så himla god. Känns kanske mer som höstmat, men å andra sidan så tycker jag det vädermässigt känns mer som höst än vår, så varför inte laga denna rätt