Om köttet är lite fruset är det nämligen lättare att skära i tunna skivor. Dels är de väldigt finriven, vilket gör den lätta att röra ur i creme fraichen, och dels är färsk pepparrot lite si och så i kvaliteten såhär års
Koka upp vattnet tillsammans med buljongtärningarna. När vattnet kokar, ha då i wokgrönsakerna. När Wokgrönsakerna börjar bli mjuka tilsätt då nudlarna och koka tills dessa att sde är mjuka
Att kombinera två förrätter till en är riktigt roligt. Den här räksoppan är riktigt kraftfull och för att lätta upp den lite så skummar jag lite mjölk som blir som ett milt lager ovanpå
Lätta att laga till, tacksamma att servera och alltid lika uppskattade. Dessa räkor i stark sås upptäckte jag en gång i tiden i en av de kokböcker som under årens lopp betytt mest för mig
-Mousse au chocolat, serverades med vispad grädde, egengjorda maränger, chokladdekorationer och bär-Petits choux, små luftiga, lätta bakelser som kan fyllas med alla möjliga godsaker, igår blev det hallongrädde-Pannacotta à la vanille, okej det är inte så franskt, men de gör faktiskt Pannacotta i Frankrike också, särskilt i den södra delen där de har influerats av Italien
De ska vara lätta och luftiga när de är gräddade - egentligen bara ett skal med "tomt" innanmäte. Minska värmen till 200 grader och grädda dem ytterligare ca 5 minuter eller tills de pöst upp, blivit lätta och fått fin färg