Jag intygade att jag självklart ville ställa upp, men att jag kanske lätt hade överdrivit min förmåga att under givna förutsättningar kunna leverera paella till ett sällskap på hundra personer
Använd gärna ett mått av något slag för att få dem så jämnstora som möjligt och blöt händerna i kallt vatten när du rullar dem, det går lättare och så blir de lite finare
Skär bort kanterna på brödet. Lägg 6 skivor bröd (2*3) tätt ihop på ett fat (lägg två hela skivor längs med mitten på tårtan, skär tre skivor i halvor till kanterna och en skiva i fyra delar till hörnen)
Helt perfekt festmat (kanske något för den kommande nationaldagen eller studenten). Pensla sedan grillgallret med olja och lägg på filéerna eller lägg dem på en bit oljad aluminiumfolie (quorn innehåller väldigt lite fett vilket gör att de lätt bränner fast på gallret)
Receptet hittade jag i kokboken "Festmat utan stress" av Lena Söderström. Lägg grönsakerna i ugnsform och ringla olivolja över, strö lite flingsalt över och peppra lätt
Blanda lite lätt. Normalt sett kostar den ekologiska kycklingen dock 99 kronor kilot, och fåglarna är stora, vilket innebär att kyckling här hemma är riktig festmat
Festmat,. Koka palsternackan mjuk i lättsaltat vatten. festmat,. Häll av vattnet och mixa slätt med mixerstav tillsammans med smöret, smaka av med salt
Utsökt festmat sitter inte alls helt fel såhär mitt i veckan. Salta alla grönsaker lite lätt, krydda försiktigt med peppar, smula över lite timjan och rosmarin
Embutido är festmat i Filippinerna. Jag tror att man egentligen ska äta den kall (och jag tror att den varit lättare att skiva upp kall), men jag serverade den varm med ris och tomatsallad
Den här polentan blir verkligen festmat – och något så ovanligt som vegetarisk festmat. Häll upp polentan i ett par lätt oljade ugnsformar eller i en långpanna
Det smakar som en dröm och är riktig festmat. Från Lätt & Läckert 4 portioner. HOLLANDAISEKYCKLING. Servera den läckert solgula hollandaisesåsen till kycklingfiléerna