Servera sen fisken, toppad med bacon & tomatströssel, sås med valfritt tillbehör. Bacon är alltid gott på fisk, det salta mot den milda fisken gifter sig verkligen
Såsen har jag till kött, kyckling, fisk. Creme fraiche, valfri mängd parmesan, (minst ett par matskedar per burk FET creme fraiche) några droppar citron eller vinäger + en knivsudd med socker
Häll parmesansåsen över fisken och garnera med riven parmesan och rivet citronskal. Det gör man med fördel när fisken sätts in i ugnen så blir tajmingen bra
Börja med tomatsåsen. Lägg på den röda fisken först, därefter parmesansås, tomatsås, ett lager lasagneplattor, den vita fisken, tomatsås, parmesansås, ett lager lasangeplattor och slutligen ett lager enbart parmesansås
Jag är dålig på att äta fisk, eller snarare att tillaga fisk. (men parmesancrème vet jag inte om det var, snarare parmesansås men det var väldigt gott ändå)
Jag äter fisk flera dagar i veckan. I stället för lax blev det en riktigt god torskrygg som vi toppade med knaperstekt bacon – vilket bidrog med härlig sälta – och serverade med ugnsrostade grönsaker och parmesansås
) Passar till både kött, kyckling och fisk. En av mina favoritsåser med god sälta och mycket smak. 2 dl crème fraiche, 2 msk majonnäs, 1-2 pressade vitlöksklyftor, lite honung samt salt och nymalen svartpeppar blandas i en skål