Fisk panerad recept

Kall sås till panerad fisk

Kall sås till panerad fisk

Paneradfisk med kokt potatis, ärtor och denna goda sås. Idag har jag överätit, alltså jag har tagit om ett par gånger och nu står magen i fyra hörn
Stekt panerad fisk med kall sås

Stekt panerad fisk med kall sås

Stekt paneradfisk. En av de mest populära rätterna där var stekt fisk med kall sås. Stekt paneradfisk. Det är ju så gott med den saftiga fisken i det frasiga spröda höljet
Panerad fisk med kall dillsås

Panerad fisk med kall dillsås

Krydda och salta fisken och doppa den först i ägget och sedan i ströbrödet ev. Låt paneringen torka lite innan fisken steks i smör i en stekpanna på båda sidor tills den blir gyllenbrun
Panerad fisk med kall sås

Panerad fisk med kall sås

Barnens favorit, och mycket bättre än fiskpinnar. Byxa fisken och dela den i portionsbitar. Vik eventuellt fiskfiléerna dubbla om de är tunna
Panerad fisk med kall dillsås

Panerad fisk med kall dillsås

4 torskfiléer (alt rödspätta) 1 ägg ca 0,75 dl vetemjöl ca 2 dl pankoströbröd 1 msk citronsaft 1 tsk örtsalt 1 tsk svartpeppar matolja, till stekning
Panerad fisk med kall dillsås

Panerad fisk med kall dillsås

Skär fisken i mindre bitar. Vänd fisken i mjöl, sedan uppvispat ägg och sist i ströbröd blandat med mandel, salt och peppar
Panerad fisk med parmesansparris

Panerad fisk med parmesansparris

När jag var liten var fisk det värsta jag visste, förutom färdigköpta fiskpinnar. Idag tycker jag om det mesta i fiskväg men just fiskpinnar är fortfarande så himla gott ibland

LCHF fisk panerad i hasselnötter

Enligt LCHF man ska undvika spannmålsprodukter och vad gör man om man gillar stek paneradfisk. Ja, man använder malda hasselnötter att panera i vilken fisk som helst
Panerad fisk med kall sås

Panerad fisk med kall sås

400 g fiksfilé (torsk, kolja eller sej). 1 ägg. mjöl och panko till panering
Panerad fisk

Panerad fisk

Super gott med hemgjorda fiskpinnar, stuvad spenat på färsk spenat och kokt potatis. Panera fisken enkelt i ägg och sedan vetemjöl blandat med ströbröd