Supergod fläskytterfilé i god och krämig sås. 900-1 kg fläskytterfilé. < 900-1 kg fläskytterfilé. Bland det godaste köttet tycker jag då det är riktigt mört
Köttet kan förberedas i god tid, och genom att marinera det över natten, steka det långsamt i ugnen och sedan droppa på ytterligare en marinad blir det otroligt saftigt och mört
Ibland har jag kyckling, ibland fläskfilé, ibland kotletter och nu fick det bli fläskytterfilé. Lägg de putsade fläskytterfiléerna i en ugnsform och häll såsen över
Här kommer ett tips inför helgen på en riktigt god maträtt med fläskytterfilé i en smakrik sås. Vill man använda fläskfilé istället för fläskytterfilé så går det självklart bra
smör att steka i. smör att steka i. 1 fläskytterfilé eller fläskfilé. 1 fläskytterfilé eller fläskfilé. Hemligheten med att hinna laga bra mat som går rät fort efter jobbet är egentligen så lätt som planering och att helt enkelt förbereda det man kan kvällen innan
Så det fick bli en fläskytterfilé från frysen och lite annat som fanns hemma. Ännu en solig dag, det känns nästan som våren fast man vet att det kan komma mera snö
smör att steka i. Fläskytterfilé. smör att steka i. Putsa och skär fläskytterfilén i slantar, (brukar först skära längs med hela filén och sedan tvärsöver för att få lagom stora bitar/slantar)