Bre ut färskosten på ena delen och lägg på basilikablad över hela filén. Här använt fläskytterfilé. Du kan mixa precis vad som helst, man tager vad man haver
Idag är jag trött även om vi faktiskt för första gången på länge fick sova hela natten utan att en viss liten kille skulle komma upp och lägga sig bredvid
Vi har fixat hemma hela dagen. Alltså lågtempererad fläskytterfilé – så gott. Ska vara ärlig och säga att jag varit lite skeptisk till just fläskytterfilé innan men jag inser att det beror på att jag på sommaren ibland köpt färdigmarinerad fläskytterfilé som är full av vatten och då blir den så där svampig
1 liten fläskytterfilé, ca 700-800 gram2 vitlöksklyftor2 msk Chipotle chilipulver1 dl Cream Fraiche2 dl grädde1 msk ljus maizenaredning1 tsk frusen finhackad röd chiliBroccolibuketter från 1 mellanstort broccolihuvudGrillkrydda, gärna med lite rökig smaksättningPutsa filén och skär sedan ett snitt längs hela. 1 liten fläskytterfilé, ca 700-800 gram
Currydoftande fläskytterfilé med mango (Linas matkasse). Vi har också den oturen att just de varannan veckor som kassen kommer är de veckor då jag har lediga helger och egentligen har mer tid till att planera och laga nåt gott vi själva är sugna på