Ställ kallt några timmar. På bordet fanns också ugnsbakad lax med marinerade räkor (recept kommer), potatissallad (höftvarianten, så den har jag inget recept på), en italiensk vegopaj (recept kommer), ugnsbakade tomater, marinerade oliver (kika in här), en grön sås och en innehållsrik blandad sallad
Häll av vätskan för att göra sås och vispa i lite lättkesella och peppra lätt med vitpeppar. Till middag igår gjorde jag fläskytterfilé i lergryta med en massa goda grönsaker
Rör ut mjölet i det kalla vattnetoch rör ner det under vispning i såsen. 1 dl vatten, kallt. Häll såsen över köttet och ställ in formen nederst i ugnen på 175 grader. 1 dl vatten, kallt
maizena med lite kallt vatten, häll det i såsen och koka såsen i några minuter. det bakas i sin sås. Häll såsen i formen, se till så den kommer in under och
Och jag vet att jag är dålig på det här med såser, men jag gillar torr mat, vilket betyder att äkta hälften alltid använder en god kallbarbecuesås för att piffa till sin mat
en fläskytterfilé ovanpå som man kryddar med lite goda kryddor. Kan vara gott med sås till, vi hade grönpepparsås som vi köpte färdig kyld så det var bara att värma på i ett par minuter före servering
Jag brukar oftast göra på kotletter med ben men nu hade jag en fläskytterfilé över sen helgen så jag skivade ner den i en form och kokade upp en sås med creme fraiche, grädde, vatten, sambal oelek och lite andra kryddor