Enkelt, gott och lite sött blev det här brödet och receptet kommer från COOP. FRUKT OCH NÖTBRÖD 1 formbröd. FRUKT OCH NÖTBRÖD 1 formbröd 300g nötter och frön (pumpakärnor, solroskärnor, linfrön och de nötter/mandlar du gillar)
En spontan hoprörning av goda saker, helt enkelt. Börjar det nya köksåret lite försiktigt, som på glas, med ett bikarbonatjäst formbröd med russin och frön
ger 1 formbröd Dag 1, kväll 1/2 dl rågsurdegsgrund (à 100 g) 1 dl vatten (à 100 g) 1 dl ekologiskt rågmjöl (à 60 g) Dag 2, morgon 3 dl vatten (à 100 g) 6 dl ekologisk rågsikt (à 60 g) 1 dl ekologiskt rågmjöl (à 60 g) 1 1/2 tsk salt (à 6,5 g) 1 tsk hel kummin hel kummin eller rågmjöl att strö över smör till formen Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Smör 5
Enkelt och klassiskt glutenfritt formbröd som inte kräver någon större arbetsinsats. Jag har tillsatt pofiber för att få ett mer hållbart, mjukt och fiberrikt bröd
Speciellt enklare bröd, och det här är ett enkelt matbröd som man gör i två brödformar. Jag är ingen bagare av rang, men det kan vara kul att baka ibland också
Baka bröd kan vara väldigt enkelt. mjöl, vatten och salt sen så är det klart. Det här brödet ligger det lite mera jobb bakom, det tar tid att göra men resultatet blir helt fantastiskt, perfekt att rosta
24 skiva(or) jätterasker , eller annat kvadratiskt formbröd. Om brödet är kvadratiskt behöver det inte kantskäras, däremot är det bra att skära brödet till vartannat lager så att skivorna hamnar omlott (lägg två hela skivor längs med mitten på tårtan, skär tre skivor i halvor till kanterna och en skiva i fyra delar till hörnen)