Fruktpaj med fyllning recept

Fruktpaj från Vinnersjö

Fruktpaj från Vinnersjö

Garnera med bananer runt yttersta varvet, innanför det med kiwi och i mitten jordgubbar. Fyllning. Serveras medmed Vaniljvisp eller Vaniljglass
Fruktpaj

Fruktpaj

Med den här pajen kommer du att göra succé på sommarkalaset. Garnera med frukt/bär tätt så att inte gräddblandningen syns
Fruktpaj med dubbel deg

Fruktpaj med dubbel deg

Fyllning. Kram Fruktpajmed dubbel deg. Vi hade ett smaktest av Ekströms båda vaniljsåser och den med grädde fick alla rösterna här hemma men skillnaden i smak var, i ärlighetens namn, inte så stor
Fruktpaj

Fruktpaj

Börja med att göra degen. Under tiden gör du fyllningen och mársanen (enligt paketets anvisningar). Klä degkanten i formen med remsor av dubbelvikt aluminiumfolie så att den inte glider ner
Mycket god fruktpaj

Mycket god fruktpaj

Blanda allt i fyllningen och häll över pajskalet. Smält smöret till pajdegen, låt svalna. Blanda mjöl, socker och bakpulver
Päron- och blåbärspaj

Päron- och blåbärspaj

Svärmor Signe bjöd på den godast fruktpajen jag någonsin smakat. Fyll med grovt rivna päron och blåbärssylt
Körsbärspaj

Körsbärspaj

Fruktpajmed ananas och rabarber. Blanda samman de urkärnade körsbären, lätt mosade, med potatismjöl, socker, salt och citronsaft
Leila´s mixed fruit cobbler

Leila´s mixed fruit cobbler

En cobbler är en amerikansk fruktpaj. man ska ju förstås passa på att baka med dom nu också när dom finns färska
Aprikospaj

Aprikospaj

Nagga pajen med en gaffel. Fyllning. Låt aprikoserna rinna av och lägg dem i pajskalet med den kupiga sidan upp

Kalas i dagarna två

Även idag blev det dessert, dock inte lika fina som gårdagens princesstårtor utan fruktpajermed glass till
Glutenfria fruktpajer (fransk royalpaj)

Glutenfria fruktpajer (fransk royalpaj)

Receptet har jag tagit av Leila Lindholm-men har bytt ut mjölet till Schärs Mix C, det gör jag väldigt sällan med ett bra resultat, men den här gången hade jag tur och det gick galant
Små fruktpajer

Små fruktpajer

Vispa vitan till ett hårt skum och vänd ned i fyllningen. Låt fruktpajerna svalna på galler. Fyllning. Nagga med en gaffel och förbaka i 225° i 3-5 minuter. Fördela fyllningen i formarna och grädda de små fruktpajerna på nedersta falsen i ca 20 minuter
Enkel fruktpaj

Enkel fruktpaj

Fyll pajformen nästan till bredden med vald fyllning. Smält smöret och blanda med resten av ingredienserna till en deg
Tropisk fruktpaj - mjölkfri

Tropisk fruktpaj - mjölkfri

Garnera med frukten. Smält fettet till fyllningen. Låt fyllningen svalna. När fyllningen är kall fylls den i det färdiggräddade pajskalet
Tropisk fruktpaj

Tropisk fruktpaj

fyllning. Kavla ut mellan två ark plastfolie och klä en pajform med löstagbar kant, 22 cm, eller flera små formar

Tropisk fruktpaj

Fyllning. Kavla ut mellan 2 ark plastfolie och klä en pajform med löstagbar kant, 22 cm, eller flera små formar
Smarrig ananaspaj

Smarrig ananaspaj

Är annars inte så förtjust i fruktpajer men den här är sååå smarrig. Servera ensamt eller med glass. Fyllning