Vill man ha krispigtskinn är det bara att efter tideni Crock Pot lägga dom på ett ugnssäkert fat. Grilla sedan på hög värme högt upp iugnen för att få tillfin yta och extra krisp
Kycklingklubbor/låriugn, så gott att det räcker fint med en enkel sallad och avokadoröra till. Med våren och ljusare tider kommer ju även lusten att byta gardiner, köpa nya blommor, fixa och dona helt enkelt
den ska vara klar i färgen när den är färdig) och ös ett par gånger under tiden. Lägg i de frystakycklingdelarnai en smord långpannaPensla på marinadenKlicka över margarinetHälli vatten i botten i plåten
Nu ska ni få ett bra tips vad gäller kycklingklubba och kycklingben, ja även kycklinglår. Jag tillagaralltid en hel påse iugnen, särskilt nu på sommaren när jag äter sallad till lunch varje dag, som jag sedan rensar direkt och fryser iniportionerienliters påsar