Vispa ihop ingredienserna till crêpessmeten och grädda tunna pannkakor i en lite mindre stekpanna. Tillsätt övriga tomaterna, sambal, mango chutney och paprikapulver och låt det koka samman
Uteslut även svampen om du inte gillar det, fyllningen räcker då kanske inte till alla pannkakorna. Klipp eller skär baconet i bitar och lägg till dem bland champinjonerna
Förbered smeten till crêpes. Grädda pannkakorna/crepes i en mindre stekpanna. Strö över ost och gratinera pannkakorna i övre delen av ugnen ca 10 minuter tills osten smält och pannkakorna är genomvarma
Vispa ihop mjöl och hälften av mjölken till en slät smet. Tillsätt ajvar relish, oregano, fond och grädde och koka ihop i 10 minuter. Gratinera i 15 minuter tills osten fått fin färg
Vispa tills det tjocknat. Det blir 4 crêpes med fyllning och 8 plättar över till hungriga barn. In i ugnen i 225 grader tills osten smält och fyllningen är varm, ca 12 minuter
Tillsätt crème fraiche och smaka av med salt och peppar. 1smör till stekning. 1cirka 100 g riven ost till gratineringSätt ugnen på 200°. 1Strö över riven ost och gratinera i ugnen tills osten fått en fin färg, cirka 10 minuter
Lägg mjölet i en skål och tillsätt vatten, lite i taget, under omrörning. Rör tills smeten är slät. Tillsätt äggen, ett i taget, och till sist mjölk och margarin
Tillsätt resten av mjölken, ägg salt och smör- & rapsolja. Vispa till en jämn smet. Skiva svampen och fräs den i en kastrull med smör tills vätskan blir klar
Häll mjölet i en skål och tillsätt vattnet. Vispa till smet. Tillsätt äggen ett och ett under vispning. Tillsätt hackad dill, kräftstjärtar och tomathack