-)Vi har precis inlett med en klassiker, hummersoppan. Till hummersoppa ska det ju förstås vara champange men för oss blev det istället ett alkoholfritt rosébubbel
En liten förrätt jag testade för några dagar sedan var denna Hummersoppa med räktoast. På två förrätter gick det åt en hel hummer, så den känns lite väl dyr
Den enda ändringen jag gjorde var att ha i kräftstjärtar för att göra det lite matigare och göra dubbel sats, eftersom ursprungsreceptet var en förrätt
Ta ur hummerköttet och grovhacka. Lägg åt sidan. Finhacka löken och stek mjuk i smör. Slå i grädden och fonden (ja man kan koka egen men jag hinner sällan det efter jobbet) och låt koka
Mustig och god hummersoppa med nya tillbehör som äpple och rostade hasselnötter. 2Hummersoppa med äpple och hasselnötter 28 december, 2016 Av Louise. Publicerat i Fest, Förrätt, Recept, Varmrätt Etiketter Äpple, hummer, Nyår, Soppa 28 d
Varför inte äta räkor kvällen innan, spara några skalade räkor till garnering, och spara skalen, och koka soppa på dagen efter, så är förrätten fixad Fru Hanssons Hummersoppa Funkar lika bra på räkor
Asiatisk hummersoppa är en riktigt lyxig förrätt, som jag serverade på nyårsafton. Ursprungsreceptet (från Touch of Taste) är för 4 portioner – men soppan räcker gott och väl till 8 portioner om den används som förrätt. Dock kanske man behöver 2 humrar, eller så var jag väldigt generös när det gick åt en hummer till fyra förrätter. 4 – om du har rätten till förrätt, 8 portioner
En soppa fungerar perfekt som lättare lunch eller till förrätt i en trerätters måltid. Denna soppa är baserad på ett rejält fondkok på skal av hummer, där kött i tillsammans med mild lök och persilja utgör den kompletta rätten
Daniel sa häromdagen att han ville ha hummersoppa. Hummersoppa och neandertalare Save Print Ingredienser 2 - 4 färska msc märkta humrar, lunch eller middag, förrätt eller varmrätt
Gjorde hummersoppa som förrätt på nyår till 13 vuxna. Gott Nytt År på er bloggläsare. Måste börja med att jag passerat 200 000 besök på bloggen mellan jul och nyår
Menyn de valt var min Hummersoppa (som tog mig till Sveriges Mästerkock 2012) följt av Cognacsflamerad Oxfilé med grönpepparsås och en chokladkaka med limemousse och bär till dessert