Vill du göra din egna senap, ketchup, grillolja, currypasta, vinäger eller t. Caroline Dafgård Widnersson tog sig ett år för att rosta, fermentera, mixa och koka för att hitta de bästa och naturliga sätten att göra de goda asiatiska såserna, buljongerna och såserna
Vinäger gör jag själv (jag tog äppelcidervinäger, jag har den i en tom köpeflaska för att kunna se vad det är i och för att spara på mina egna flaskor) och vatten kostar inte många ören
Koka upp lök, dragonstjälkar och vinäger tills cirka 3 msk återstår (räcker i stort sett med ett uppkok). 2,5 msk rödvinsväger, helst dragonvinäger. 300 g smör 1 schalottenlök 2,5 msk rödvinsväger, helst dragonvinäger 2 msk vatten 2 äggulor 1 krm salt 0,5 krm cayennepeppar 2 msk dragon 4 msk persilja
1 tsk vinäger. 1 tsk vinäger. 1 tsk vinäger. 1 tsk vinäger. Hur du gör din egen honungssenap till jul. Ugnsbakad skinka med honungssenap på hembakat vörtbröd är min favorit kvällen före julafton
Tillsätt vinägern och koka i en minut. 4 msk vinäger. 5 klyftor vitlök 1 gul lök 2 jalapeño eller för mer rökig smak chipotle 2 msk neutral olja 1 tsk salt 2 msk japansk soja 4 msk vinäger 3 msk socker 3 dl krossade tomater eller passerade