Lägg alla gelatin blad i blöt i kallt vatten. Doppa/rulla godisarna i strösocker. Tillsätt citronsyran och krama ur de blötlagda gelatinbladen och rör ned dem så allt blandas väl
Blanda gelatinpulvret med vattnet (eller saften om du valde det). Önskar du lite god surhet/syra på godisarna strör du nu över lite citronsyra på dem innan ytan torkar
Lägg gelatinet i blöt. HEMMAGJORT GODIS. Tillsätt gelatinet och citronsyran och blanda väl. 8 g citronsyra 32 g gelatin strösocker till garnering. 32 g gelatin
Här kan du läsa mer om gelatin, som är rent protein, ett bra tillskott när du vill göra energigodis. Här kan du köpa ekologiskt gelatinpulver och här gelatinblad
Vispa ihop sockerlag och gelatin när de är klara var för sig. Igår var det ju lördagsgodisdags så därför tyckte jag att det passade utmärkt att göra lite egna marshmallows – det är ju så himla gott