Dessa ska se ut som snöbollar är tanken, smakar en härlig blandning av vit choklad, glögg och rom. Dessa passar perfekt på glöggbjudningen eller dessertbordet på julafton
Vi tjuvstartade igår med en blossa glögg spetsad med rom, captain morgan såklart. Idag ökar vi på julkänslan och beger oss med vänner på årets första julbord, ska bli riktigt trevligt
Toppa glöggen med valfri rom. 4-6 cl valfri rom. 1. Börja med att värma upp en flaska rött vin. 2. Tillsätt sedan samtliga ingredienser och låt sjuda i ca 5 min
Morbergs Hot Shot – precis som det låter fast rom och glögg till vispgrädden. Som jag skrivit förut hör glögg december till med alla dess glöggmingel, adventsfika och självaste julafton
Vill du kan du ju spetsa till den med lite konjak eller rom. Eftersom jag hade lite vin kvar sedan gårdagens middagsbjudning tänkte jag att jag kunde använda det för att testa göra egen glögg
Till årets glöggpyssel förärades vi ett par flaskor hemgjord äppelglögg med ingefära och citrongräs. en riktig hit - både med och utan en gnutta rom i glasen - som vi "sugit" på så länge vi kunnat över julen
Ursprungligen var glöggkryddorna läkemedel i det antika Grekland och Rom och under hela medeltiden var glögg en medicin (och njutningsmedel) för kungar och adel
Det stod en slatt överbliven glögg i skafferiet och tog plats och istället för att hälla ut det i vasken så hällde vi det i korvsmeten med ett väldigt lyckat resultat